Stationchefen har ordet!

Återigen dags att summera ett år. Den här gången är det 2016 som ska läggas till handlingarna. Ett mycket märkligt år, på sitt sätt. Som trots att det var ett skottår, med en dag extra i kalendern, ändå kändes som det kortaste året i historien. Men det är väl så det är, när det är mycket som händer.

För min egen del började året med att jag klev in här på Radio 94,3 som nybliven stationschef. Ett hedrande uppdrag som inneburit såväl spännande möten som tuffa utmaningar. En av utmaningarna som jag är väldigt glad att vi klarat av, är uppgraderingen av vårt playout-system; det som gör att det låter i radion, kort uttryckt.

Det har inte varit helt utan barnsjukdomar men det gick ändå över förväntan att byta ut datorer och få de nya programvarorna att fungera tillsammans. Stort tack till styrelsen som vågade fatta nödvändiga beslut och till Staffan och Mattias som jobbat hårt med detta, från det allra första mötet med listning av kravspecifikationer och omvärldsanalyser, till installationer och dit vi har nått idag.

Jag vill också passa på att tacka sponsorer, annonsörer och samarbetspartners för året som gått och hoppas på ett fortsatt gott samarbete under 2017. Tack för att ni valt Radio 94,3 som en av plattformarna i er kommunikation med kunder och brukare. Ni, precis som vi, vet att det lönar sig!

Sist men verkligen inte minst, ett stort tack till dig som lyssnar på Radio 94,3. En radiostation utan lyssnare är som… ja, vad då? Ingenting, faktiskt. Vi har under året som gått lanserat ett antal nya program och fler är på gång under året som kommer. Även om 2016 som sagt, var ett spännande och innehållsrikt år, känns det som att 2017 kommer att kunna bjuda på ännu mer. Stay tuned, som vi säger i radiobranschen. Det kommer mera!

God Jul & Gott Nytt År önskar vi på Radio 94,3

Tomas Jennebo
Stationschef