Stationschefen har ordet

De kallas oxveckorna, den långa rad av veckor som utgör tiden mellan trettonhelgen och påsk. En obruten linje av raka veckor, utan kläm- eller helgdagar som bryter av vardagslunken. Vissa ser oxveckorna som något alldeles förfärligt tråkigt. Inte en extrahelg så långt ögat når. I vår egna radiovärld däremot, är det ganska skönt att slippa helgdagsaftnar, annandagar och klämdagar för en tid framöver. Det blir så mycket lättare att lägga tablån, när det är raka veckor!
Så tänker vi 😉

2017 års tablå kommer att bjuda på flera premiärer. En är redan avklarad. Pappa Kokar Tacos på fredagar kl 18:00. Programmet där Morgan Larsson ser till att den rätta helgkänslan infinner sig med hjälp av musik och gott prat.

Vi kommer också att slå ett slag för den lokalproducerade musiken. Radio 94,3 vill göra det som bra lokalradiostationer gjort, och gör, i hela världen; spela musik från trakten. Redan nu finns det mer av närproducerat i vår musikmix och under våren kommer vi också att presentera ett specialprogram med just den lokala musikscenen i fokus. Tips mottages tacksamt!

En annan nyhet är att vi nu håller öppet på redaktionen/kontoret alla dagar i veckan. Måndag till torsdag 8:30-17:00 och på fredagar 9:00-12:00. Mattias och Staffan finns på plats och tar emot nyhetstips, lokalproducerad musik och bokar tid för annonsinspelningar.

Allt gott, vi hörs!
Tomas Jennebo

Har du frågor eller funderingar om våra sändningar, är du välkommen att maila till tomas.jennebo@radio943.se
Samma adress kan du använda om du vill annonsera eller bli sponsor.