Stationschefen har ordet

Kumla 29 augusti 2017

Utsikten ljuger inte. Sommaren är obevekligt på väg att gå över i höst. Jag kör om färre husbilar än traktorer på 52:an. Tröskorna tuffar fram och lämnar stubb och damm bakom sig och på himlen syns flockar av kajor som så smått börjar fundera på om det inte är dags att flytta in till stan.

Personligen är jag kluven till just den här tiden på året. Jag gillar att få dra igång projekt och verksamheter, sådant som man gör under hösten, samtidigt som det inte är riktigt lika roligt att de ljusa sommarkvällarna är borta för i år.

På temat starta och dra igång, finns det ändå en hel del roligt, både att berätta om och att se fram emot. Dit hör till exempel att vi äntligen fått klart uppsnyggningen av redaktionslokalerna på Kvarngatan. Förutom en nytt, snyggt och lättstädat golv har vi också kunnat byta ut såväl skrivbord som möbler. Allt detta tack vare storstilade ideella insatser från duktiga hantverkare och generösa företagare som gillar Radio 94,3. Stort tack till samtliga inblandade!

Det är också med stor glädje vi hälsar Tommy Bender välkommen till oss. Med ett gediget förflutet både inom reklam och marknadsföring, den grafiska branschen samt Sveriges Radio, är Tommy en resurs att räkna med för alla som vill nå ut med sitt budskap via Radio 94,3
Under hösten har vi ett antal starka erbjudanden för såväl traditionell radioreklam som samarbeten i vidare bemärkelse.

Tommy når du på telefon 070-245 68 65 eller mail: annons@radio943.se

På programsidan jobbar vi på som hittills och ser fram emot nya säsonger med såväl Mickes Schlagerlager, Pappa Kokar Tacos, Rewind, Tjuettåtretti samt alla de program som produceras av de olika närradioföreningar som finns representerade i vår tablå.

Trevlig lyssning i höst, vi hörs!
/Tomas Jennebo