Stationschefen har ordet

Årsskiften är som de är och har sin egen dramaturgi. En tid för eftertanke och sammanfattning samtidigt som det ska blickas fram emot något nytt och förhoppningsvis ännu bättre. För Radio 94,3:s del var 2017 ett väldigt spännande år. Det har bland annat handlat om uppfräschade lokaler, där vi riktar ett stort tack till alla som var med och gjorde det möjligt, samt ett antal viktiga steg för att säkra framtiden för närradion i Hallsberg och Kumla.

På personsidan kunde vi hälsa Tommy Bender välkommen som marknadsansvarig, vilket gör det möjligt för oss att utvecklas till en än starkare samarbetspartner för såväl det lokala näringslivet, som organisationer och andra som vill bygga relationer och nå ut med sitt budskap på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

Vi har även inlett ett nära samarbete med Kanal Regional (Sydnärkenytt) för att ytterligare stärka radions position. Främst märks det på att radioannonser kommer att höras under hela dagen, oavsett vilken förening som står för själva sändningen. Under 2018 kommer vi också att arbeta i ett gemensamt projekt med program- och programledarutveckling.

Med detta som grund tar vi oss an det nya året med stor nyfikenhet och entusiasm.

Det kommer mera, som det brukar heta 🙂

Allt gott, vi hörs!

Tomas Jennebo
Stationschef Radio 94,3

 

Radio 94,3 –Nytta –Nöje –Närhet

Radio 94,3 är en av Sveriges mest erfarna närradiokanaler.
Sedan starten 1979 har vi varit ett självklart val för den som gillar musik med rötter i 50-talet. Musik som utvecklats genom årtionden till dagens pop, rock och country. Här finns dansbanden och schlagerdrottningarna. Här finns musiken som inte spelas någon annanstans. Nyheter från närområdet blandas med program som täcker in såväl svunna tider som dagsaktuella händelser. Finansieringen av verksamheten sker till största delen via sponsring och annonser från lokala aktörer.

Har du frågor eller funderingar om våra sändningar, är du välkommen att maila till tomas.jennebo@radio943.se

Gäller det annonsering eller marknadsföring, kontakta Tommy Bender via annons@radio943.se