Om Radion

Musiken säger egentligen allt. En blandning som har sina rötter i 50-talet och som utvecklats genom årtionden till dagens pop, rock och country. Det är det vi spelar. Sådant vi tycker om helt enkelt. Vi är förresten inte ensamma om att gilla den här musikmixen. Allt fler lyssnare, inte minst de yngre, inser att musikalisk kvalitet och glädje inte har något bäst-före-datum. En bra låt, är en bra låt helt enkelt.

Vi vill också att radio 94,3 ska vara ett forum för den lokala musiken. En självklar möjlighet för artister i vårt sändningsområde att få sin musik spelad i den ordinarie musikmixen. Något som har blivit svårare och svårare att lyckas med i takt med att de stora kanalerna blir mer och mer strömlinjeformade i sitt musikutbud.
Vår musikmix kommer aldrig att bli strömlinjeformad!
Hör av dig till Tillförordnad Stationschef, Mattias Elfvingsson om du vill få dina, eller ditt bands låtar spelade på Radio 94,3 Maila mattias.elfvingsson@radio943.se eller ring 019 – 56 94 00

Förutom musik, som är det vi sänder mest, bjuder vi på ett antal olika program med såväl nostalgi som dagsaktualiteter. Föreningar och organisationer från Kumla och Hallsberg utgör grunden i programutbudet och sätter därmed sin tydliga prägel på kanalen med program som visar på bredd och engagemang. Oavsett om det handlar om folkbildning, andlighet eller politik.

Redan 1979 startade de första försökssändningarna på 94,3 MHz, vilket gör oss till en av Sveriges äldsta närradiokanaler. Radio 94,3 startade sändningarna under eget namn år 2002.

Finansieringen av verksamheten sker till största delen via sponsring och annonser från lokala aktörer. Vilket vi är väldigt glada och stolta över, samtidigt som vi har plats för fler. Kontakta oss så får du ett prisvärt och kostnadseffektivt annonsförslag! Maila till info@radio943.se eller ring 019-56 94 00

Radio 94,3 –Nytta –Nöje –Närhet

Rulla till toppen